|

Då kommer nya säsongen av "Black mirror"

NyhetsbildZoom
"Black mirror"-skaparen Charlie Brooker. Foto: Chris Pizzello/AP/TT
De som gillar den brittiska science fiction-antologiserien "Black mirror" behöver inte vänta länge till.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Seriefantasterna kan skriva upp den 29 december i kalendern. Då har nämligen den fjärde säsongen av serien premiär på Netflix, enligt ett pressmeddelande från strömningstjänsten.

Serien består av fristående avsnitt, som på olika sätt avhandlar den moderna teknologins baksidor. Bland andra Jesse Plemons, Rosemarie DeWitt och Aldis Hodge syns i den kommande säsongen.

"Black mirror" är skapad av Charlie Brooker.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan