|

Puljujärvi blixtrade till, stod för två poäng

NyhetsbildZoom
Jesse Puljujärvi levererar, men får rätt sparsamt med speltid. Mot Columbus spelade Puljujärvi 13,5 minuter.Foto: Abbie Parr/Lehtikuva/AFP/Getty Images Foto: Abbie Parr/Lehtikuva
Jesse Puljujärvi fortsätter att leverera bredvid Edmontons fixstjärna Connor McDavid. Puljujärvi stod för 1+1 mot Columbus natten till onsdag.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Edmonton har vaknat.

Den kanadensiska klubben ligger fortfarande långt under slutspelsstrecket, men har kommit över den usla säsongsinledningen. Edmonton mötte Columbus natten till onsdag och tvålade till hemmalaget med hela 7–2.

Jesse Puljujärvi håller på att befästa sin plats i NHL. Puljujärvi stod för två poäng mot Columbus och har nu gjort 5+2=7 på 14 NHL-matcher efter återkomsten från farmarlaget.

Mot Coloumbus satte Puljujärvi in en retur till 6–2 i den tredje perioden och passade efter det till storstjärnan Connor McDavids 7–2-mål. Se Puljujärvis fullträff här (NHL:s webbplats).

McDavid var ändå matchens profil med poängen 1+3.

I Chicago förlängde Floridacentern Aleksander Barkov sin poängsvit till fem matcher. Barkov stod för en passningspoäng i Floridas förlängningsförlust med 2–3.

Rasmus Ristolainen och Mikael Granlund visade också framfötterna. Ristolainen passade till två mål i Buffalos 3–2-seger över Ottawa och Granlund avgjorde då Minnesota vann över Calgary med 2–1 efter straffar.

Mikko Koivu missade sin straff mot Calgary.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan