|

Flera nya ansikten i nyårsrevyn

Nyhetsbild
Gänget bakom nyårsrevyn på Jungsborg 2018. Stående från vänster Kenneth Ågren, Miia-Riina Aho, Anne Rauhala, Johan Backlund, Sarah Smeds, Jan Molander, Petra Rauhala, Markus Vestersund, Anders Fredriksson, Lina Johansson, Tia-Maria Sandström, Ralf Sundstedt, Linnea Sundström, Ilja Holmqvist, Maria Hassel-Sandström. Sittande Isabell Ström, Isa Lindgren-Backman och Pauliina Holmqvist. Foto: Jessica Poikkijoki
I några sketcher tar 2018 års nyårsrevy på Jungsborg steget in i den digitala åldern, men den klassiska Karlebyhumorn finns kvar.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Kultur

Tom Håkans aktuell med ny skiva – många av sångerna är dansbandslåtar

KORSHOLM Tom Håkans har släppt en ny skiva – "Semesterkungen". – Jag sitter och väntar på de fysiska skivorna som bäst, säger Tom Håkans då VBL kontaktar honom på torsdag.

Nyhetsbild
Inrikes

Åbo håller låg profil på terrordådets årsdag – på torget syns ingen rädsla

ÅBO På lördag har det gått exakt ett år sedan knivattacken i Åbo centrum, men staden väljer att ligga lågt på terrordådets årsdag. På Salutorget, där attacken började, syns ingen rädsla. – Ända sen jag var ett litet barn har mamma lärt mig att man inte ska vara rädd, och det har jag inte varit, säger Impi Rainio som sålt potatis på torget i 40 års tid.

Opinion

LEDARE Utrikesministern som får säga vad han vill

Speciellt fattiga argentinska kvinnor drabbas. Men vår utrikesminister kvitterar med en pussmun.

Nyhetsbild
Lokalt

Rivning orsakar damm bredvid dagis – fick stänga av ventilationen för barnens skull

VASA Byggandet av ett bostadshus nära Evangeliska folkhögskolan har orsakat huvudbry för Strandsvalans daghem. En förälder till ett av barnen på daghemmet ville att barnen skulle evakueras. Men det värsta borde vara förbi nu, enligt daghemsföreståndare.

Mest läst senaste veckan