|

Många blåvita fullträffar i NHL

NyhetsbildZoom
Duon Sebastian Aho/Teuvo Teräväinen har en bra säsong på gång. Foto: Bruce Bennett/Lehtikuva
De finländska spelarna höll sig väl framme när NHL kom i gång igen efter juluppehållet.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Det var finländskt hela vägen när Carolina besegrade Montreal med 3–1. Sebastian Aho stod för två fullträffar, medan Teuvo Teräväinen gjorde det tredje målet för Hurricanes.

Två mål gjorde också Winnipegs Joel Armia i 4–3-segern över Edmoton, där Jesse Puljujärvi gjorde ett av målen.

Även Mikko Rantanen noterades för ytterligare ett mål, men det blev ny förlust för hans Colorado. Arizona vann med 3–1.

Sami Vatanen satte spiken i kistan med sitt 3–1-mål för New Jersey hemma mot Detroit. Målet kom i 59:e minuten.

Mikael Granlund noterades för 1+1 när hans Minnesota besegrade Dallas med 4–2. Lagkamraten Mikko Koivu noterades för en assist.

Dallas Esa Lindell passade till ett av lagets mål.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan