|

Gynnsam lottning för Kontinen och Peers

NyhetsbildZoom
Kontinen och Peers har visat prov på god form – förra veckan vann duon en turnering i Brisbane. Foto: Lehtikuva/AFP Photo/Saeed Khan
Henri Kontinen och John Peers är ute efter att försvara dubbeltiteln i Australian Open. I den första omgången ställs paret mot två spelare som är mer fokuserade på singelturneringen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Henri Kontinen och John Peers gav ett formbesked genom att vinna ATP-turneringen i Brisbane förra veckan. Nu väntar årets första grand slam.

Det finländsk-australiska paret inleder Australian Open med att möta Damir Džumhur från Bosnien och Herzegovina och serben Dusan Lajovic. Džumhur och Lajovic har gjort namn för sig som singelspelare. Džumhur är rankad på 30:e plats och Lajovic på 75:e plats i världen. I dubbel hör duon inte ens till världens 300 bästa spelare.

Kontinen och Peers är andraseedade i turneringen.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan