|

Korsholms och Vasas företagare nominerade till årets lokalföreningar

Kust-Österbottens företagare var i fjol den snabbast växande regionorganisationen inom Företagarna i Finland. Utvecklingen berodde till stor del på två aktiva lokalföreningar i Korsholm och Vasa. Föreningarna är nu nominerade till årets lokalföreningar.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Kust-Österbottens företagares medlemsantal växte totalt med 3,44 procent i fjol. Det växande medlemsantalet beror till stor del på arbetet på föreningsnivå.

Vasas och Korsholms företagare har ett aktivt föreningsår bakom sig.

I Korsholm ökade medlemsantalet med 47,22 procent. Föreningen har satsat stort på nätverksbyggande och användningen av olika kommunikationskanaler. Föreningen bedriver även en aktiv intressebevakning. Korsholmsföreningen tävlar i kategorin för föreningen med 100–199 medlemmar.

Föreningen i Vasa tävlar i kategorin för föreningar med över 500 medlemmar.

Företagarna i Finland premierar årets lokalföreningar i Helsingfors den 3 februari.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan