Dansk inrednings- och prylaffär öppnar i Vasa

NyhetsbildZoom
Rewell Center. Foto: Arkiv/Linus Lindholm
Flying Tiger Copenhagen slår upp dörrarna i Rewell Center i mars. Det är en dansk butikskedja som bland annat säljer leksaker och produkter för hemmet.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Den danska kedjan grundades 1995 och satsar på egna lågprisprodukter för inredning, fest, leksaker och accessoarer. Vasa har länge legat på kartan för kedjan.

– Flying Tiger Copenhagen öppnar butiker i städernas affärscentrum. Vi har under flera års tid fått förfrågningar från Vasabor som har önskat att vi skulle öppna en butik här. Nu har vi hittat rätt lokal och öppnar i mars, säger Vadims Toropcins, operativ chef för kedjan i Finland.

Vasa får landets 32:a butik. Det blir också Österbottens första. Sedan tidigare finns butikskonceptet bland annat i Björneborg och i Ideapark i Lempäälä.

Den första Flying Tiger-butiken i Finland öppnade i Helsingfors 2012.

Kommentarer

Michaela, 28, jobbar med sociala medier – men ser också till att folk träffas på riktigt

Nyhetsbild
Michaela Finne lanserar nu sin egen hemsida, efter ett och ett halvt år som egenföretagare. Hittills har marknadsföringen skött sig själv via sociala medier. Foto: Nelly Björkholm
När Vasabon Michaela Finne, 28, ordnade sin första frukostbjudning för två år sedan trodde hon aldrig att det skulle bli hennes jobb. I dag säljer evenemangen slut på ett dygn.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Sport

Fjärde raka förlusten för Sport: "Ingen usel insats"

ISHOCKEY Sport rådde inte på ligans formstarkaste lag. Pelicans hade bra drag i målskyttet och vann välförtjänt på Kopparön.

Nyhetsbild
Lokalt

Rapport: HPV-vaccin för pojkar sparar miljoner – "Cancer dyr att vårda"

Genom att vaccinera både flickor och pojkar mot HPV-viruset kunde omkring 300 cancerfall varje år förhindras, enligt Institutet för hälsa och välfärd (THL).   – Det är också en jämställdhetsfråga, säger överläkare Tuija Leino på THL.

Nyhetsbild
Lokalt

Församlingsrådet om prästers uttalande om homosexuella: Vi kan inte bestraffa

Kyrkoherden och kaplanen i Kristinestads har uttalat sig nedsättande om homosexuella. Församlingsrådets händer är bundna.

Nyhetsbild
Lokalt

Vasaborna får längre kö till läkare på hälsostationerna – Överläkare är bekymrad

Väntetiden till läkare på hälsostationerna i Vasa blir längre i år. En av orsakerna är svårigheten att rekrytera läkare.

Mest läst senaste veckan