Dansk inrednings- och prylaffär öppnar i Vasa

NyhetsbildZoom
Rewell Center. Foto: Arkiv/Linus Lindholm
Flying Tiger Copenhagen slår upp dörrarna i Rewell Center i mars. Det är en dansk butikskedja som bland annat säljer leksaker och produkter för hemmet.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Den danska kedjan grundades 1995 och satsar på egna lågprisprodukter för inredning, fest, leksaker och accessoarer. Vasa har länge legat på kartan för kedjan.

– Flying Tiger Copenhagen öppnar butiker i städernas affärscentrum. Vi har under flera års tid fått förfrågningar från Vasabor som har önskat att vi skulle öppna en butik här. Nu har vi hittat rätt lokal och öppnar i mars, säger Vadims Toropcins, operativ chef för kedjan i Finland.

Vasa får landets 32:a butik. Det blir också Österbottens första. Sedan tidigare finns butikskonceptet bland annat i Björneborg och i Ideapark i Lempäälä.

Den första Flying Tiger-butiken i Finland öppnade i Helsingfors 2012.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan