|

MMA-stjärna börjar med wrestling

En gång var hon MMA-sportens största namn. Nu börjar Ronda Rousey med wrestling i stället. Zoom
Foto: Isaac Brekken/AP/TT

En gång var hon MMA-sportens största namn. Nu börjar Ronda Rousey med wrestling i stället.

En av MMA-sportens allra största slutar för att i stället börja med – wrestling. – Det här är mitt liv nu, det här är inget pr-trick, säger Ronda Rousey till ESPN.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Amerikanskan Ronda Rousey dök oväntat upp när wrestlingsorganisationen WWE hade en stor tv-sänd gala i Philadelphia på söndagskvällen och berättade om det nya karriärsteget. Det är oklart när hon gör sin debut i underhållningscirkusens låtsasbrottning, som är ett stort spektakel i USA.

Rousey, 30, var MMA-sportens största kvinnliga affischnamn i flera år tills hon oväntat förlorade en titelmatch i UFC mot landsmanninan Holly Holm 2015. När hon sedan förlorade även sin comebackmatch ett år senare var karriären i praktiken över. Och nu sadlar 30-åringen om till underhållningsbranschen.

– Det här är det jag kommer att prioritera de närmaste åren. Det här är inget jag gör kortsiktigt, säger hon till ESPN.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan