Två skadade i krock utanför Lillby

NyhetsbildZoom
Räddningsverket. Foto: Felix Rantschukoff
Två personer skadades i en krock strax utanför Lillby.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

En personbil och två paketbilar var inblandade i krocken. Räddningsverket fick larmet strax efter klockan 16 på onsdagseftermiddagen.

Personbilen skulle svänga vänster och hade stannat för att invänta mötande trafik. En paketbil noterade inte att personbilen hade stannat och körde in i den bakifrån. Krocken gjorde att personbilen gled ut i motsatt körfil. I den motsatta körfilen krockade personbilen ytterligare en gång med en annan paketbil som kom från mötade hållet.

Två personer skadades lindrigt i olyckan och fördes till sjukhuset för kontroll.

Jag rekommenderar artikeln ()

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Inrikes

Seglare räddades i hårt väder på Norra Östersjön

Två seglare råkade i sjönöd under tisdagskvällen efter att deras segelbåt började läcka och rodret gått sönder. Sjöbevakningen räddade seglarna med helikopter.

Nyhetsbild
Inrikes

Finländarnas införsel av snus ökar fortfarande

Finländska resenärer förde in 15,9 miljoner snusdosor och 469 miljoner cigaretter i Finland mellan april 2017 och maj 2018.

Nyhetsbild
Lokalt

Medicinen var för dyr och Lucas fick ingen hjälp – Nu får han äntligen behandling

VASA Lucas Räisänen lever med en obotlig muskelsjukdom. Den medicin som skulle kunna hjälpa honom var för dyr, ansåg Finland. Tills i maj, då kom glädjebeskedet: Lucas ska få testa den nya medicinen.

Nyhetsbild
Lokalt

Kaskö förbereder rivning av gamla lågstadiet

Vad kostar det att riva gamla lågstadiet i Kaskö, vad sker med lösöret, vad ska tas till vara, vad ska säljas, vad ska arkiveras och vad ska förstöras? Frågorna är många när Kaskö funderar på framtiden för den drabbade skolbyggnaden.

Mest läst senaste veckan