|

Siru Airistola ger ut singel

NyhetsbildZoom
Siru Airistola är singelaktuell. Foto: Krista Riitinki

Siru Airistola som vann The Voice of Finland 2014 ger ut singeln "The Light". Låten ger en försmak på artistens kommande album.

Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Från början skrev Siru Airistola "The Light" för sin julturné i fjol, men insåg snart att sången passar bättre för en annan årstid än julen.

Airistola är från Vasa och bor numera i Helsingfors där hon arbetar både som soloartist och tillsammans med band. Dessutom skriver hon musik för andra artister.

Hon har tidigare gett ut albumet "Solmut" och låtarna "Vierekkäin" och "Läpikulkumatkalla". Senare i vår åker Siru Airistola till Texas för att samarbeta med andra musiker och skriva låtar till sitt kommande album. Hon siktar på att lansera skivan bland annat på den nordiska marknaden.

Kommentarer
|

Bianca Ingrosso om hatet: Jag får kritik för allt jag gör

Nyhetsbild
Bianca Ingrosso slutade blogga efter alla hatkommentarer. "Det blev ett självskadebeteende att gå in och läsa allt", säger hon. Foto: Marc Femenia/TT
Som en av huvudpersonerna i "Wahlgrens värld" blev Bianca Ingrosso tv-stjärna nästan över en natt. Men kändisskapet har en baksida.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Sport

Fjärde raka förlusten för Sport: "Ingen usel insats"

ISHOCKEY Sport rådde inte på ligans formstarkaste lag. Pelicans hade bra drag i målskyttet och vann välförtjänt på Kopparön.

Nyhetsbild
Lokalt

Rapport: HPV-vaccin för pojkar sparar miljoner – "Cancer dyr att vårda"

Genom att vaccinera både flickor och pojkar mot HPV-viruset kunde omkring 300 cancerfall varje år förhindras, enligt Institutet för hälsa och välfärd (THL).   – Det är också en jämställdhetsfråga, säger överläkare Tuija Leino på THL.

Nyhetsbild
Lokalt

Församlingsrådet om prästers uttalande om homosexuella: Vi kan inte bestraffa

Kyrkoherden och kaplanen i Kristinestads har uttalat sig nedsättande om homosexuella. Församlingsrådets händer är bundna.

Nyhetsbild
Lokalt

Vasaborna får längre kö till läkare på hälsostationerna – Överläkare är bekymrad

Väntetiden till läkare på hälsostationerna i Vasa blir längre i år. En av orsakerna är svårigheten att rekrytera läkare.

Mest läst senaste veckan