Aroma öppnar café i GW Galleria

NyhetsbildZoom
Maria Vestergård på Aroma Foto: Arkiv
Bageriföretaget Aroma utvidgar och öppnar nu även ett lunchcafé i GW Galleria i Stenhaga.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Café Aschan har lämnat GW Galleria i Stenhaga. I stället blir det nu Aroma Bageri & Konditori som flyttar in och öppnar ett lunchcafé under våren.

Aroma har sedan tidigare ett butikscafé i samband med bageriet i Kvevlax och ett lunchcafé på Hovrättsesplanaden i Vasa centrum. Enligt Maria Vestergård och Tanja Krokvik på Aroma har man redan i ett par år letat efter en lämplig lokal för ett cafe.

– Stenhaga är ett intressant område. Det känns spännande att nu starta upp verksamhet i ett nytt område och se hur det går


– Vi har några små kundbord i vår butik på Hovrättsesplanaden och får varje dag önskemål från kunderna om att borden borde vara fler. Vi öppnade butiken i första hand för att sälja bageriprodukter och det finns egentligen inte rum för kundplatser där, säger Vestergård och Krokvik i ett pressmeddelande.

Det nya caféet i Stenhaga kommer däremot att ha 50–60 sittplatser.

En del av bageriprodukterna och bakelserna som säljs i caféet kommer från bageriet i Kvevlax, medan resten görs på plats. Lunchutbudet kommer, precis som på Hovrättsesplanaden, att bestå av sallader och smörgåsar.


GW Gallerias Property Manager Teppo Rasku gläder sig åt nytillskottet i köpcentret.

– Det känns fint att få hit ett välkänt företag som haft framgång i tävlingar. Det nya caféet kommer att vara till glädje för besökarna.

Annat som händer i GW Galleria i vår är att Lindex kommer att förnya och utvidga hela sitt affärskoncept och att Iittalas lokal kommer att få ett helt nytt utseende.

Kommentarer
|

Anställda på Wärtsilä flyttar över till Citec: "Ett stort erkännande för oss"

Nyhetsbild
Citec och Wärtsilä fördjupar samarbetet i Norge. Foto: Arkiv
Wärtsilä Gas Solutions vill fokusera på sina kärnkunskaper. Därför utlokaliserar man en del av verksamheten i Norge till Citec. Elva personer får ny arbetsgivare.

Mest läst senaste veckan