|

Flera skadade i trafikolycka i Yttermark

Två av personbilarna som var inblandade i fredagsmorgonens olycka fick transporteras bort från olycksplatsen. Räddningsverket dirigerar trafiken vid Strandhovet i Närpes. Riksväg 8 var avstängd därifrån till Övermark på grund av en trafikolycka.
Sex personer skadades lindrigt i en trafikolycka på riksväg 8 i Yttermark på fredag morgon. Trafiken på platsen löper nu normalt igen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Enligt Österbottens räddningsverk var fyra personbilar, en traktor och en långtradare inblandade i olyckan som inträffade vid 9.15-tiden på morgonen.

Sex personer uppges vara lindrigt skadade.

Riksväg 8 mellan Strandhovet på Kallmossen och Yttermark var avstängd efter olyckan, och räddningsverket dirigerade trafiken via omvägar. Trafiken löper nu normalt igen, uppger Trafikverket.

Jag rekommenderar artikeln

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

Simtur ledde till att båt kantrade - räddades av förbipasserande

Österbottens räddningsverk fick under lördagen ett larm om att tre personer hamnat i vattnet när en båt kantrat i samband med en simtur. Flera enheter kallades till platsen.

Nyhetsbild
Lokalt

Åror snabbare än segel i årets Monäsrodden

NYKARLEBY. Det är god stämning, vindstilla väder och kö till både laxsoppa och glass när klockan närmar sig start för allmogebåtarna i Monäsrodden. I år är det artonde gången kapplöpningen ordnas.

Nyhetsbild
Övriga annonser

Toppstjärnor på den unika musik-, mat och vinfestivalen i Inre hamnen i Vasa nästa vecka 27-28.7

Annons från Vasa Festival Sista veckoslutet i juli brakar det loss på den österbottniska kusten då Vasa återtar sin plats på den nationella festivalkartan i och med Vasa Festival som ordnas i den maritima parkmiljön i Inre hamnen i Vasa.

Mest läst senaste veckan