|

Nykarlebybo duellerar i The Voice i kväll: "Sjunger mot min skräckmotståndare"

NyhetsbildZoom
Klockan 20 ska Mathias Nylund sjunga duell. Foto: Saku Tiainen
I kväll är det dags för duellen i The Voice of Finland. Nykarlebybon Mathias Nylund beskriver sin motståndare som duktig sångare – hans skräckmotståndare.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Förra fredag imponerade Mathias Nylund på de fyra The Voice-domarna med sin version av "Wicked Game". I kväll klockan 20 är det dags för "duellen". I duellen sjunger två personer från samma lag med, och samtidigt mot, varandra. En av personerna går vinnande ur duellen – men det finns också en liten möjlighet att båda går vidare.

Nylund sjunger med Roberto Brandon.

– Jag blev lite förvånad att de lade mig och Roberto mot varandra. Men vi är ju båda lite äldre män. Han är min skräckmotståndare i vårt lag eftersom han är jättebra. Det var en skräckblandad förtjusning att gå i duell med honom, säger Nylund.

Produktionsteamet står bakom låtvalet.

– Jag får inte avslöja vilken låt det är. Men jag kan säga att det är en väldigt känd låt, på gränsen till utsliten. Den är helt bra låt men den är ganska svår att profilera sig som sångare med.

Programmet är förhandsinspelat, så Nylund har svårt att berätta om programmet utan att avslöja för mycket. Men lite vågar han berätta:

– Min upplevelse är att det var ett väldigt bra nummer vi framförde. Vi fick väldigt bra publikrespons, säger Nylund.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan