|

Inhemsk indierock och svängig jazz på Doo-Bop i helgen

På fredag den 23 mars spelar det finska indierockbandet Samoaja på Doo-Bop Club. På lördag är det M. Sandberg Trio som intar scenen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Samoaja blandar country och nordiska ljudbilder i sin musik. I november i fjol släppte bandet sitt album "Landscapes" där en andlig resa och hemkomst fungerat som inspiration.

Gruppen består av Viktori Pesonen (sång, gitarr), Samppa Niemelä (bas, bakgrundssång), Arttu Mäkinen (klaviaturer, bakgrundssång), Pentti Salminen (gitarr, bakgrundssång) och Onni Tulla (trummor, bakgrundssång)

Mathias Sandberg (gitarr), Jonathan Bäckström (bas) och Stefan Brokvist (trummor) i M. Sandberg Trio bjuder på svängig bluesinfluerad jazzmusik i bandets kataktäristiska stil.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan