|

Österbottnisk ekonomisajt lanseras

- Ledarskapet är inte alltid en rak, asfalterad och jämn väg, säger Anna Bertills.  Hon håller i trådarna för ledarskap och personlig utveckling på sajten. Zoom
Foto: Mikael Nybacka

- Ledarskapet är inte alltid en rak, asfalterad och jämn väg, säger Anna Bertills. Hon håller i trådarna för ledarskap och personlig utveckling på sajten.

Tvåspråkiga sajten Vaasa Insider lanseras i dag måndag. På sajten kan man läsa om det österbottniska näringslivet.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Vaasa Insider ger nyheter om företag, jobb och karriär på både finska och svenska. Sajten lägger särskilt fokus på ledarskap och personlig utveckling och ger konkreta verktyg för att ta sig framåt, enligt ett pressmeddelande.

Sajten drivs av bland andra tidigare ekonomiredaktörer på HSS Media och Pohjalainen och utöver ordinarie skribenter kommer sajten att gästas av olika österbottniska profiler som är insatta i ekonomi. Några av dem är Joakim Strand, Sture Fjäder och Carl Haglund.

– Sakkunniga från många olika branscher bidrar med unika inblickar i deras egen vardag, säger Johanna Haveri, nyhetschef på Vaasa Insider.

Bland grundarna finns Peter Stolpe och Tony Kuusiniemi från koncernen Certum. Anna Bertills håller i trådarna för temat ledarskap och personlig utveckling på sajten. Företagaren Johanna Haveri och journalisten Harri Sippola tillhör de ordinarie skribenterna. Stolpe är företagets vd och chefredaktör.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Bara bussar får köra längs en del av Vörågatan nästa vecka

En sektion av Vörågatan är bara öppen för bussar och de som ska till tomterna fram till Lucia.
Foto: Arkiv/Seppo Lammi

En sektion av Vörågatan är bara öppen för bussar och de som ska till tomterna fram till Lucia.

Sanering av vattenledningar leder till avvikande tafikarrangemang i Vöråstan fram till Lucia.

Mest läst senaste veckan