|

Sista chansen att söka jobbet som stadsdirektör

Vem ska blir ny stadsdirektör i Nykarleby? Zoom
Foto: Jonas Brunnström

Vem ska blir ny stadsdirektör i Nykarleby?

I dag klockan 16 går tidsfristen ut för den som vill söka jobbet som stadsdirektör i Nykarleby.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

För en vecka sedan sade Elli Flén (SFP) som leder rekryteringsgruppen att man räknar med flera intressanta namn bland de sökande.

Den enda som hittills offentligt sagt att hon är intresserad av tjänsten är styrelseordförande Maria Palm, SFP. Andra namn som nämns i spekulationerna är Mathias Kass, vd för Nykarleby Sjukhem, kommundirektören i Malax, Mats Brandt och Samuel Broman, jurist och kommunpolitiker i Korsholm men med rötterna i Nykarleby.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Minkens guldankare – 19-årige Johannes från Ylistaro

Glad som en lärka. Ylistarokillen Johannes Vuorela åkte ankarsträckan för IF Minken i junior-FM och förde sitt lag från femte plats hela vägen upp på guldpallen.
Foto: Sakari Kekki

Glad som en lärka. Ylistarokillen Johannes Vuorela åkte ankarsträckan för IF Minken i junior-FM och förde sitt lag från femte plats hela vägen upp på guldpallen.

Vem är Johannes Vuorela, undrade en läsare? Vi passar frågan vidare till Johannes, guldankaret i Minkens lag i FM-stafetten i söndags.

Mest läst senaste veckan