|

VPS har skadeproblem – värvar ny spelare

Både Joonas Vahtera och Aubrey David är skadade, och därför är ligalaget i behov av fler spelare. Nu har VPS skrivit kontrakt med en ny spelare, och också med en junior.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

VBL skrev i lördags om att 23-åriga Alexander McQueen provspelade för VPS förra veckan.

Nu är det klart att den Londonfödda grenadiern får kontrakt. Han spelar som högerytter, även som ytterback och då främst på högerkanten.

McQueen har bott hela livet i England, men hans föräldrar är från Grenada och Jamaica. Han är en snabb kantspelare som i Granadas landslag spelat som högerback. Han har fostrats i Premier League-klubben Tottenhams akademi.

McQueen skrev på för PS Kemi i mars. Men hans kontrakt innehöll en prövotid på en månad och klubben valde att inte behålla honom.

Annons
– Vi fick möjlighet att knyta McQueen till oss när han inte stannade i Kemi. Vi har fått en bra bild av honom, säger tränaren Petri Vuorinen i ett pressmeddelande.

VPS har även skrivit ett mångårigt juniorkontrakt med Akseli Lehtimäki. Han är född 2001 och spelar som mittfältare. Tidigare har klubben skrivit kontrakt med fyra egna juniorer – Momodou Sarr, Leevi Mäkilä, Jesper Suokko och Khamis Maki.

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Everton sparkar tränaren efter derbyförlust

Marco Silva har gjort sitt i Everton.
Foto: Richard Sellers/AP/TT

Marco Silva har gjort sitt i Everton.

Tränaren Marco Silva får sparken av Everton efter en svag höst i Premier League där laget parkerar på nedflyttningsplats.

Mest läst senaste veckan