|

VPS har skadeproblem – värvar ny spelare

Både Joonas Vahtera och Aubrey David är skadade, och därför är ligalaget i behov av fler spelare. Nu har VPS skrivit kontrakt med en ny spelare, och också med en junior.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

VBL skrev i lördags om att 23-åriga Alexander McQueen provspelade för VPS förra veckan.

Nu är det klart att den Londonfödda grenadiern får kontrakt. Han spelar som högerytter, även som ytterback och då främst på högerkanten.

McQueen har bott hela livet i England, men hans föräldrar är från Grenada och Jamaica. Han är en snabb kantspelare som i Granadas landslag spelat som högerback. Han har fostrats i Premier League-klubben Tottenhams akademi.

McQueen skrev på för PS Kemi i mars. Men hans kontrakt innehöll en prövotid på en månad och klubben valde att inte behålla honom.

– Vi fick möjlighet att knyta McQueen till oss när han inte stannade i Kemi. Vi har fått en bra bild av honom, säger tränaren Petri Vuorinen i ett pressmeddelande.

VPS har även skrivit ett mångårigt juniorkontrakt med Akseli Lehtimäki. Han är född 2001 och spelar som mittfältare. Tidigare har klubben skrivit kontrakt med fyra egna juniorer – Momodou Sarr, Leevi Mäkilä, Jesper Suokko och Khamis Maki.

Visa fler
Kommentarer
|

Långskott sänkte VPS– ännu en besvikelse

Nyhetsbild
Alain Ebwelle i närkamp med segermålskytten Timo Stavitski. Foto: Linus Lindholm
RoPS kom till Vasa med en spelidé som innefattade hög press och snabba omställningar. Detta vållade problem för VPS som fortfarande inte vunnit en ligamatch denna säsong.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!
Prenumerera

Mest läst senaste veckan