|

Muik i gång med lagbygget – flera spelare klara

NyhetsbildZoom
Carl-Axel Braskén kom från Sport A under vintern. Foto: Arkiv/Arash Matin
Med nya ansvarige tränaren Marcus Ittonen vid rodret siktar Muik på att ta sig tillbaka till Finlandsserien. Nu har klubben också gjort klart med flera spelare. Alla är gamla bekanta.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Så här långt kan Muik presentera ett nytt namn, eller i varje fall nygammalt. Det handlar om William Björkman, som likt många andra Muik-produkter har testat lyckan i Vasa Sports juniorer. Det har blivit över 100 matcher i A- och B-juniorernas FM-serier de senaste åren. Men nu återvänder den 97-födda anfallaren till Muik.

Carl-Axel Braskén, som kom från samma håll mitt under förra säsongen, fortsätter också i Muik. Det samma gäller målvakten Axel Nyfors samt utespelarna Erik Backlund, Joel Björkman, Joel Nyqvist, Joel Portin, Jimmy Sigfrids, Linus Vesterlund, Linus Willman, Patrik Kontulahti och Sebastian Lindgren

Muik rapporterade om nyheterna på sin Facebooksida.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan