|

Podcasten VBL Historia fortsätter – nya avsnitt kommer i sommar

NyhetsbildZoom
Journalisterna Patrick Sjöholm och Christine Smedberg ligger bakom Vasabladets podcast "VBL Historia". Podcasten består av en serie avsnitt där varje avsnitt tar upp en österbottnisk historisk händelse. Foto: Mikael Nybacka
Efter att fjärde och sista avsnittet släpptes i mars har många läsare hört av sig och efterlyst en fortsättning på podden "VBL Historia". Nu kan vi äntligen berätta att VBL:s historiska podd gör comeback!
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Under vårvintern lanserade VBL podcasten "VBL Historia". I fyra avsnitt behandlades historiska händelser som på ett eller annat sätt präglat Österbotten. Och prenumeranterna gillade. Därför kommer journalisterna och poddmakarna Christine Smedberg och Patrick Sjöholm nu att göra nya avsnitt!


Sommarlyssning

De nya avsnitten följer samma koncept som tidigare, det vill säga österbottnisk historia berättat på ett levande sätt. Smedberg och Sjöholm är de huvudsakliga berättarrösterna, men precis som tidigare kommer deras berättelse att varvas med expertintervjuer. Avsnitten släpps i sommar från midsommar och framåt – perfekt semestersysselsättning för hängmattan, promenaden eller bilutfärden!


Tipsa och ge feedback!

Vad vill du lyssna på i sommar? Tipsa oss gärna om österbottniska historiska händelser som du skulle vilja lära dig mera om. Vi vill också gärna höra vad du tyckte om de tidigare avsnitten. Berätta så att vi kan bli bättre! Mejla ditt tips och feedback till podcast@vasabladet.fi.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan