|

Carina fångade lyckligt vårögonblick på bild – vinner VBL:s fototävling!

NyhetsbildZoom
Oscar, Ted och Adam Nordling samt My och Sam Jansson äter bulle och dricker saft utomhus för första gången i vår. Bilden är tagen den 15 april i Tålamods, Vörå. Foto: Carina Backman
Få saker slår den första bullen utomhus. Carina Backman i Vörå lyckades fånga det lyckliga ögonblicket på bild när barnbarnen äntligen fick fika i vårsolen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Efter en mycket vit och kall avslutning på vintern började solen äntligen värma ordentligt. Den 15 april var den första lite varmare dagen i Vörå. Det blev så pass varmt att mormor Carina Backman kunde ha årets första utefika tillsammans med barnbarnen Oscar, Ted och Adam Nordling samt syskonen My och Sam Jansson ute på gården i Tålamods i Vörå.

– Vi packade saft och bullar och satte oss i vårsolen och njöt, säger Carina.

Bilden fångade vårkänslan perfekt, och därför vinner Carina Backman fototävlingen #vblvårjakten och en biljett till Vasa Festival – Music, food & wine.

Grattis Carina och tack alla som publicerat fina vårbilder. Tillsammans fick vi till en fin vår!

Kolla in alla fina bilder på vårtecken på #vblvårjakten på instagram.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

Väktarstrejk stänger tågstationer i Karleby och Vasa

KARLEBY/VASA VR:s stationsbyggnader i Karleby och Vasa kommer att vara stängda under väktarstrejken, som inleds på onsdag.

Nyhetsbild
Lokalt

Sänk farten – Nu börjar vinterhastigheterna gälla

Vinterhastigheterna tas i bruk före veckoslutet, meddelar Trafikverket. Det betyder att hastighetsbegränsningen på landsvägarna i allmänhet blir 80 kilometer i timmen. På motorvägarna gäller 100 kilometer i timmen.

Nyhetsbild
Lokalt

Bil krockade med långtradare – släpet blockerade vägen

PÖRTOM Riksväg 8 var stängd lite norr om Pörteborg i flera timmars tid och polisen dirigerade trafiken via mindre vägar. Långtradarsläpet blockerade riksvägen. Det var vid 16-tiden som en personbil krockade med långtradarens släp. Uppdaterad 21.00.

Nyhetsbild
Lokalt

Forskarens råd för fungerande tvåspråkighet: Sätt ribban högt

Cirka 200 personer deltog i ett allmänt möte om den pågående kommunfusionsutredningen mellan Korsholm och Vasa. Mötet hölls i Levón-auditoriet vid Vasa universitet.

Mest läst senaste veckan