|

Man blåste 2,34 promille efter krock i Helsingby – smet från olycksplatsen

NyhetsbildZoom
Polis Foto: Eva-Stina Kjellman
En bilist misstänks för grovt rattfylleri efter att ha kolliderat med en personbil i Helsingby på tisdag eftermiddag. Bilisten smet från olycksplatsen men påträffades av polisen i Storkyro.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Kollisionen inträffade vid ett rött trafikljus. En man född 1973 som framförde en personbil kolliderade med en annan bil. Mannen som körde på den andra bilen smet från olycksplatsen men en polispatrull lyckade hitta mannen senare i Storkyro.

Polisen utförde ett blåstest på mannen som visade 2,34 promille. Han misstänks nu för grovt rattfylleri och äventyrande av trafiksäkerheten.

Jag rekommenderar artikeln

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Sport

Andrea Julin åker till snön efter en annorlunda sommar

LÄNGDSKIDOR På måndag åker Andrea Julin till snön. Den resan är efterlängtad. Hon har haft en annorlunda sommar efter vårens ryggoperation.

Nyhetsbild
Inrikes

Sauli Niinistö: "Varje enskilt fall av sexuellt utnyttjande i de egna leden är ett fall för mycket"

De internationella system FN har byggt är under press och samarbetsförmågan och trovärdighet ifrågasätts. För att FN ska kunna vara trovärdig måste organisationen själv följa det den predikar anser president Sauli Niinistö.

Nyhetsbild
Ekonomi

Härmäföretag vågade investera – det gav en tillväxt på 40 procent

Företaget CNC-Koneistus i Härmä hade en tillväxt på 40 procent i fjol. I år förväntas omsättningen öka med 20 procent. Företagets målmedvetna satsning och investeringsvilja har gett resultat.

Nyhetsbild
Lokalt
1

Korsholm bekymrar sig över vargarna – "Dagisbarnen går inte längre till mulleskogen"

KORSHOLM Politiker och tjänstemän i Korsholm är bekymrade över de vargobservationer som har gjorts i kommunen. Situationen har lett till att man tvingas begränsa skol- och dagisbarnens rörlighet.

Mest läst senaste veckan