|

Operan behöver barnsångare

Kom och sjung i Kuula-institutets barnkör. Kören deltar i Vasa Operas produktion av Georges Bizets opera "Carmen" som har premiär i januari nästa år.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Barnkören övar på Kuula-institutet måndagar klockan 17.30–18.30 med början i höst. Körledare är sångpedagogen Margaretha Nordqvist.

Kören är öppen för barn i alla åldrar. De lär sig tonbildning och övar in sedvanlig repertoar.

Huvudmålet för höstens undervisning är att förbereda sig för barnkörspartierna i operan "Carmen". Deltagarna får alltså samtidigt kunskap om och erfarenhet av att uppträda och arbeta på scen tillsammans med proffs inom musik-och teaterbranschen.

Det ordnas en provsjungning på Kuula-institutet onsdagen den 30 maj klockan 18. Anmälningar senast fredagen den 25 maj till Anton Ylikallio anton.ylikallio@edu.vaasa.fi

Kommentarer
|

Johnny jobbar som jazzbasist: "Jag har aldrig ångrat mitt val"

Nyhetsbild
The North består av Anders Mogensen, David Braid, Johnny Åman och Mike Murley. Ett stopp på sin nuvarande turné gör de i Jakobstad. Senare under våren turnerar de i Australien. Foto: Lloyd Smith
Turnélivet har sina nackdelar. Men för jazzbasisten Johnny Åman från Monå är tiden på scen värd timmarna på flygplan, längs landsvägar och i ensamma hotellrum.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan