|

Vasarestaurang nominerad till bästa europeiska bar

Vasarestaurangen Butcher & Banker är nominerad till bästa europeiska bar i tävlingen Restaurant & Bar Design Awards.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Butcher & Banker, som öppnade på Vasaesplanaden i höstas, kandiderar i serien för bästa europeiska bar i Restaurant & Bar Design Awards.
Tävlingen tar framför allt fasta på hur lokaliteterna har planerats och hurudan
miljö som har skapats.

Restaurant & Bar Design Awards ordnas i år för tionde gången. De bästa i de olika kategorierna utses i London i oktober.


För Butcher & Banker har Visionary Design Partners fungerat som inredningsarkitekt.

– I fjol genomförde vi betydande omändringar och renoveringar av restaurangerna i Vasa, och det känns bra att inse att den tidsenliga rockbaren Butcher & Banker har fått erkännande också internationellt. Förutom att Butcher & Banker kandiderar i den här tävlingen var restaurangen också uppställd i kategorin för bästa nya cocktailbar i Finland i tävlingen Bartender´s Choice Awards som arrangeras i Stockholm, säger branschdirektör Riku Asukas för KPO:s restaurangverksamhet i ett pressmeddelande.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan