|

Di: Peter Fellman gör comeback som chefredaktör

NyhetsbildZoom
Peter Fellman återvänder till jobbet som chefredaktör för Dagens industri. Foto: Markku Jokela
Jakobstadsbördige Peter Fellman lämnar jobbet som USA-korrespondent för Dagens industri och återgår till jobbet som chefredaktör för tidningen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

I drygt två år har Peter Fellman varit Dagens industris korrespondent i New York, där han har bevakat Donald Trump och den amerikanska ekonomin. Nu meddelar Di att han återvänder till jobbet som chefredaktör för tidningen.

– Det känns som en fantastik möjlighet att komma tillbaka i den här positionen och få jobba med våra kompetenta kolleger, säger Fellman till Di.

Tidningens nuvarande chefredaktör Lotta Edling blir publicistisk utvecklingsdirektör vid Bonnier News, som äger tidningar som Dagens industri, Expressen och Dagens Nyheter.

Peter Fellman är född i Jakobstad och har tidigare arbetat som reporter på Yle, FNB och JT. Han har också varit nyhetschef och reporter på nyhetsbyrån Reuters i Stockholm. Innan han blev utrikeskorrespontent för Dagens industri var han chefredaktör för tidningen mellan år 2009-2015.

Kommentarer
|

Norsk sprithandlare förvirrad av Jägermeister

Nyhetsbild
Jägermeister i en taxfreebutik på flygplatsen i Oslo. Arkivbild. Foto: Vegard Wivestad Grøtt/NTB Scanpix/TT
Är spritdrycken Jägermeister en bitter, eller är det en likör? Det är något som fått de ansvariga vid Norges svar på Systembolaget – Vinmonopolet – att klia sig i huvudet på senare tid, skriver Aftenposten. Efter hela 40 år ska nu flaskan flyttas från hyllan med bittra spritsorter, men frågan är vart.

Mest läst senaste veckan