|

Svenska målvakten längtar efter VM-premiären

NyhetsbildZoom
Robin Olsen under torsdagens träning i värmen i Gelendzjik. Foto: Maja Suslin/TT
Sveriges VM-målvakt Robin Olsen kom nyligen tillbaka efter en axelskada. Frånvaron har gjort honom starkare.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

För att behålla sina extrakilon spenderar han så mycket tid som möjligt i gymmet – och tänker bege sig just dit när landslaget under fredagen har träningsledigt.

– Jag känner mig betydligt starkare än innan jag blev skadad. Jag tror att det kan vara en fördel för mig när jag går in på planen också, säger han.

På plats på VM-basen i Gelendzjik har Olsen börjat få VM-feber – möjligen hjälpt av värmen.

– Det är väldigt varmt därute. Men skönt också. Vi ska inte klaga, säger målvakten, som ser till att fylla på vätskedepån:

– Det gäller att hälla i sig vatten konstant. Jag har inte koll på hur mycket exakt men det blir några flaskor.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

Antti Koski överklagar silobeslutet – vill renovera, inte riva

VASA Antti Koski kommer att ansöka om besvärsrätt hos högsta förvaltningsdomstolen angående det senaste silobeslutet.

Nyhetsbild
Övriga annonser

Puustelli levererar mer än bara kök

ANNONS FRÅN PUUSTELLI

Nyckeln i hand-konceptet är väletablerat och känt då det gäller nybyggen och egnahemshus. Även andra aktörer har anammat samma tänk – Puustelli är en av dem. Varumärket förknippas i första hand med kök, men står numera för mycket mer än så.

Mest läst senaste veckan