|

Polisen har identifierat kvinnan som drunknade i Kurikka

Den drunknade äldre kvinnan som hittades i en sjö i Kurikka har blivit identifierad. Polisen misstänker inget brott.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Polisen har identifierat kvinnan som drunknade i Lamminjärvi i Kurikka på fredagen. En person tog kontakt med polisen efter att polisen gick ut med ett pressmeddelande om dödsfallet.

Kring klockan 19 på fredagen upptäckte en utomstående person kvinnans kläder på en brygga. På bryggan låg en röd jacka, joggingskor av storlek 39 samt glasögon. I närheten av bryggan upptäcktes även en treväxlad blå damcykel av märket Tunturi.

Personen som upptäckte kläderna letade först efter kvinnan på egen hand innan hen kontaktade Nödcentralen. När Nödcentralen kom på plats hittades kvinnans lik inom kort. Kvinnan var 70–80 år.

Polisen misstänker inget brott. Utredningen fortsätter med klargörandet av dödsorsaken.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan