|

Biljetterna till U19-EM har god åtgång

Intresset är stort för EM-slutspelets öppningsmatch i Vasa och för finalen i Seinäjoki. Platserna på huvudläktaren börjar vara slutsålda till de här matcherna.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

U19-EM inleds med matcherna Norge – Portugal och Finland – Italien i Vasa den 16 juli.

Vilka länder som spelar i finalen i Seinäjoki den 29 juli återstår att se, men intresset för den matchen är naturligtvis stort.

– Det finns fortfarande biljetter till öppningsdagens matcher och till finalen, men biljetterna till huvudläktaren börjar vara slutsålda. Allt som allt har två tredjedelar av alla biljetter till de här matcherna redan gått åt, säger Jeanette Good, turneringschef för U19-EM-slutspelet i ett pressmeddelande.

Hon säger att det i nuläget finns gott om biljetter till övriga dagars matcher, men att man för att försäkra sig om en plats på läktaren gör bäst i att köpa biljetter på förhand.

Intresset för EM-slutspelet har inte bara varit stort bland publiken som kommer att finnas på plats på läktarna. Turneringen kommer också att få större tv-synlighet än arrangörerna trott från början. 14 matcher kommer därför att televiseras.

Även om den första matchen visslas i gång först den 16 juli, drar EM-festen i gång redan den här veckan på evenemangstorgen i Vasa och Seinäjoki.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan