|

Sarah Palin rasar mot Sacha Baron Cohen

NyhetsbildZoom
Republikanska politikern Sarah Palin är förbannad på komikern Sacha Baron Cohen efter att medverkat i hans kommande tv-serie. Arkivbild. Foto: Brynn Anderson
Den brittiska komikern Sacha Baron Cohen tar sikte på republikanska eliten i USA i sin nya komediserie "Who is America?" – och politikern Sarah Palin är förbannad.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Det är sedan tidigare känt att komikern återvänder med en satirisk serie i sju avsnitt som "utforskar ett brett spektrum av individer, från de ökända till de okända, inom politik och kultur" enligt tv-nätverket Showtime.

Republikanen Sarah Palin medverkar i ett av avsnitten, mot sin vetskap. Ett tilltag som inte gick hem hos den tidigare vicepresidentkandidaten.

"Jaha. Du lurade mig, Sacha. Känner du dig bättre nu?” skriver Sarah Palin.

Enligt politikern lurade komikern henne till en intervju genom att maskera sig som rullstolsburen krigsveteran. En bit in i intervjun plockade Sarah Palin av sig mikrofonen och lämnade rummet till följd av Sacha Baron Cohens "utländska kommentarer" och bristande respekt inför USA:s militär och den amerikanska medelklassen.

Zoom

Sacha Baron Cohens är aktuell med nya serien "Who is America?". Arkivbild. Foto: Richard Shotwell"Jag tillhör en lång rad amerikanska offentliga personer som fallit offer för komikern Sacha Baron Cohens elaka, exploaterande och sjuka humor som sponsras av CBS/Showtime", fortsätter Sarah Palin och önskar att seriens samtliga inkomster skänks till välgörenhetsorganisationer som stödjer amerikanska militärveteraner.

Enligt Palin släppte produktionsteamet dessutom av henne med flit på fel flygplats efter intervjun, så att hon missade sitt plan tillbaka till Alaska.

"Who is America?" släpps på HBO Nordic den 16 juli.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Sport
1

113 lopp sedan senast – Kimi Räikkönen vann i Austin

FORMEL 1 Kimi Räikkönen höll undan för Max Verstappen och Lewis Hamilton och vann USA:s GP.

Nyhetsbild
Lokalt

Biobesöket i rullstol blev en besvikelse: "Det är gräsligt"

VASA Carola Lithén såg fram emot en biokväll på Bio Rex i Vasa. Men kvällen blev förstörd när hon insåg att renoveringen av biografen försämrat tillgängligheten för rullstolsburna besökare.

Nyhetsbild
Sport

FC Sport tog första segern trots utvisning

FUTSAL FC Sport-j var bättre från början och bärgade säsongens första ligaseger i Vanda.

Nyhetsbild
Lokalt

På måndag stänger strejken flera idrottsanläggningar– se lista över stängda utrymmen

På måndag och tisdag går över 10 000 av fackförbundet JHL:s medlemmar i strejk. Strejken syns också i Vasa och i Korsholm, inom fastighetsservice, kosthåll samt motions-, kultur- och idrottsväsendet.

Mest läst senaste veckan