|

Stormy Daniels gripen – "politiskt motiverat"

NyhetsbildZoom
Stephanie Clifford, eller Stormy Daniels, har gripits på en strippklubb. Foto: Ringo H.W. Chiu
Den tidigare porrstjärnan Stormy Daniels har gripits vid ett uppträdande på en strippklubb i Ohio, USA.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Anledningen är enligt hennes advokat att hon ska ha tillåtit en gäst att "röra vid henne på ett icke-sexuellt sätt". Den senaste tiden har Daniels turnerat runt på strippklubbar i hela USA.

En lag i delstaten Ohio förbjuder all kroppskontakt mellan strippor och deras kunder.

Advokaten Michael Avenatti hävdar emellertid på Twitter att gripandet är politiskt motiverat.

"De satte dit henne och det här är politiskt motiverat. Det luktar desperation. Vi kommer att bestrida alla de här falska anklagelserna".

Stormy Daniels, eller Stephanie Clifford som hon egentligen heter, hävdar att hon hade sex med president Donald Trump år 2006. Hon säger att hon fick 130 000 dollar av Trumps advokat för att hålla tyst om affären. Advokaten har sagt att han gjorde utbetalningen. Trump förnekar affären helt och hållet, men säger att Daniels fick betalt för att få ett stopp på "falska anklagelser".

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan