|

Fyra bilar krockade på Skärgårdsvägen – trafiken håller på att återhämta sig

NyhetsbildZoom
Fem personer skadades i olyckan – en av dem allvarligt – när fyra personbilar krockade på Skärgårdsvägen i Pargas. Foto: Lehtikuva/Roni Lehti
Strax efter klockan 16 gick larmet om en olycka på Skärgårdsvägen i Pargas. Vägen stängdes tillfälligt av, men är öppen för trafik igen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Olyckan inträffade vid Hessundsbron i Pargas. Räddningsverket var på plats och lyckades lösgöra passagerarna från de fyra inblandade bilarna.

Zoom

Det tog länge att röja upp efter olyckan. Foto: Lehtikuva/Roni Lehti


Skärgårdsvägen stängdes av helt och hållet, men öppnades efter klockan 17. Olyckan förorsakade rejäla trafikstockningar, men snart löpte trafiken som vanligt igen, enligt Turun Sanomat.

Zoom

Trafikolyckan orsakade bilköer på minst tio kilometer. Det finns inga alternativa rutter – om Skärgårdsvägen är stängd för trafik, står bilarna stilla. Foto: Lehtikuva/Roni Lehti

Jag rekommenderar artikeln

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Opinion

Ledare: Ett passivt SFP utan strategier

LEDARE Ifall det funnits språkligt baserade strategiska framtidsfrågor knutna till fusionsfrågan skulle vi säkert ha fått ta del av dessa för länge sedan.

Nyhetsbild
Sport

Andrea Julin åker till snön efter en annorlunda sommar

LÄNGDSKIDOR På måndag åker Andrea Julin till snön. Den resan är efterlängtad. Hon har haft en annorlunda sommar efter vårens ryggoperation.

Nyhetsbild
Inrikes

Sauli Niinistö: "Varje enskilt fall av sexuellt utnyttjande i de egna leden är ett fall för mycket"

De internationella system FN har byggt är under press och samarbetsförmågan och trovärdighet ifrågasätts. För att FN ska kunna vara trovärdig måste organisationen själv följa det den predikar anser president Sauli Niinistö.

Nyhetsbild
Ekonomi

Härmäföretag vågade investera – det gav en tillväxt på 40 procent

Företaget CNC-Koneistus i Härmä hade en tillväxt på 40 procent i fjol. I år förväntas omsättningen öka med 20 procent. Företagets målmedvetna satsning och investeringsvilja har gett resultat.

Mest läst senaste veckan