|

Fyra bilar krockade på Skärgårdsvägen – trafiken håller på att återhämta sig

NyhetsbildZoom
Fem personer skadades i olyckan – en av dem allvarligt – när fyra personbilar krockade på Skärgårdsvägen i Pargas. Foto: Lehtikuva/Roni Lehti
Strax efter klockan 16 gick larmet om en olycka på Skärgårdsvägen i Pargas. Vägen stängdes tillfälligt av, men är öppen för trafik igen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Olyckan inträffade vid Hessundsbron i Pargas. Räddningsverket var på plats och lyckades lösgöra passagerarna från de fyra inblandade bilarna.

Zoom

Det tog länge att röja upp efter olyckan. Foto: Lehtikuva/Roni Lehti


Skärgårdsvägen stängdes av helt och hållet, men öppnades efter klockan 17. Olyckan förorsakade rejäla trafikstockningar, men snart löpte trafiken som vanligt igen, enligt Turun Sanomat.

Zoom

Trafikolyckan orsakade bilköer på minst tio kilometer. Det finns inga alternativa rutter – om Skärgårdsvägen är stängd för trafik, står bilarna stilla. Foto: Lehtikuva/Roni Lehti

Jag rekommenderar artikeln

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

Brotten mot liv skjuter i höjden

Juni var en lugn månad för polisen men juli har börjat sämre. I lördags var polishäktet överfullt och dessutom har polisen ett svårlöst fall i Laihela på sitt bord.

Nyhetsbild
Lokalt

Stugägare får el och fiber – men inte alla

NYKARLEBY Just nu dras el- och fiber till tre holmar utanför Klubbskata i Monäs. Stugägare Björn Westerberg blir utan fiber, han är besviken.

Sport

Sancho, Lafont och Foden hör till de största namnen i U19 EM

U19-EM Fotbollstalanger från åtta länder kommer nöta konstgräset i Vasa och Seinäjoki de kommande veckorna. Men vem spelar egentligen i landslagen? Det finns killar som redan har kontrakt med storklubbar och nått genombrott i karriären, till exempel Jadon Sancho, Alban Lafont och Phil Foden.

Nyhetsbild
Övriga annonser

Toppstjärnor på den unika musik-, mat och vinfestivalen i Inre hamnen i Vasa nästa vecka 27-28.7

Annons från Vasa Festival Sista veckoslutet i juli brakar det loss på den österbottniska kusten då Vasa återtar sin plats på den nationella festivalkartan i och med Vasa Festival som ordnas i den maritima parkmiljön i Inre hamnen i Vasa.

Mest läst senaste veckan