|

Fyra bilar krockade på Skärgårdsvägen – trafiken håller på att återhämta sig

NyhetsbildZoom
Fem personer skadades i olyckan – en av dem allvarligt – när fyra personbilar krockade på Skärgårdsvägen i Pargas. Foto: Lehtikuva/Roni Lehti
Strax efter klockan 16 gick larmet om en olycka på Skärgårdsvägen i Pargas. Vägen stängdes tillfälligt av, men är öppen för trafik igen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Olyckan inträffade vid Hessundsbron i Pargas. Räddningsverket var på plats och lyckades lösgöra passagerarna från de fyra inblandade bilarna.

Zoom

Det tog länge att röja upp efter olyckan. Foto: Lehtikuva/Roni Lehti


Skärgårdsvägen stängdes av helt och hållet, men öppnades efter klockan 17. Olyckan förorsakade rejäla trafikstockningar, men snart löpte trafiken som vanligt igen, enligt Turun Sanomat.

Zoom

Trafikolyckan orsakade bilköer på minst tio kilometer. Det finns inga alternativa rutter – om Skärgårdsvägen är stängd för trafik, står bilarna stilla. Foto: Lehtikuva/Roni Lehti

Jag rekommenderar artikeln

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

Misstänkt mässlingsfall på Vasa centralsjukhus

VASA På söndagseftermiddagen var dörrarna till akutavdelningen på Vasa centralsjukhus stängda. På dörrarna stod instruktioner om hur man ska göra om man misstänker mässling. Just nu vet man inte säkert vad det rör sig om, säger sjukvårdsdistriktets direktör.

Nyhetsbild
Sport

Finland tog VM-guld

INNEBANDY Sverige kom till VM med ett stort revanschsug. Men det blev en repris på senast – och förlust mot Finland i finalen i Prag.

Nyhetsbild
Lokalt

Martin utvecklar indiespel med fokus på humor: "Allt måste inte vara blodigt allvar"

VASA För att Vasaregionen ska bli ett spelkluster skulle det behövas ett stort spelbolag. Det säger Martin Hanses, som nu är i färd med att utveckla ett eget datorspel – Clam Man.

Nyhetsbild
Övriga annonser

Hej, du aktiva Skogsägare – använder du MinSkog.fi?

ANNONS FRÅN SKOGSCENTRALEN Med hjälp av den lättanvända e-tjänsten Minskog.fi, kan du kostnadsfritt se uppgifter om din skog och sköta dina skogsärenden via nätet.

Mest läst senaste veckan