|

McGregor tillbaka i UFC – ska möta Khabib

Senast Conor McGregor gick en fajt var det inte i MMA, utan i boxning mot Floyd Mayweather (till vänster). "The Money Fight" utspelades i augusti 2017 och bara på den matchen ska irländaren ha tjänat närmare 100 miljoner dollar. Zoom
Foto: John Locher

Senast Conor McGregor gick en fajt var det inte i MMA, utan i boxning mot Floyd Mayweather (till vänster). "The Money Fight" utspelades i augusti 2017 och bara på den matchen ska irländaren ha tjänat närmare 100 miljoner dollar.

MMA-fajtern och UFC-stjärnan Conor McGregor är tillbaka och kommer gå en match mot den obesegrade ryssen Khabib Nurmagomedov, meddelar UFC.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Matchdatumet är bestämt till 6 oktober vilket betyder att irländaren kommer att gå sin första MMA-match på nästan två år.

McGregor dömdes förra månaden till samhällstjänst och slapp därmed fängelse, efter att i april i år ha attackerat en buss där just hans kommande motståndare Nurmagomedov var målet.

Matchen väntas bli den största i fajtingorganisationens historia och kommer äga rum i Las Vegas. Psykningarna rivalerna emellan, som nu förväntas trissas upp, har pågått en längre tid och Khabib Nurmagomedov uttalade sig tidigare i veckan till TMZ.

– Jag hoppas matchen blir av, eftersom jag verkligen vill möblera om hans ansikte. Jag vill verkligen möta honom ensam i oktagonen, bara jag och han, sa han då.

Annons
Conor McGregor lade i samband med att matchen blev klar upp en video på sociala medier där han kliver ut ur mörkret för att först skratta och sedan ropa på ett skrämmande sätt.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan