|

Man försvunnen i franska översvämningar

NyhetsbildZoom
I den här bilden, tagen från en bil, syns en översvämmad gata i Aubagne. Foto: Stéphane Decoux
Översvämningar i södra Frankrike har lett till att omkring 1 600 personer har evakuerats, de flesta campare, rapporterar BBC.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

En tysk man i 70-årsåldern som var ledare vid ett sommarläger för barn har försvunnit och söks med dykare. Han tog skydd i en husvagn, men fordonet sveptes iväg och hittades sedan tom, enligt AFP.

Från lägret, i Saint-Julien-de-Peyrolas, evakuerades över hundra tyska barn och ungdomar.

De värst drabbade områdena är Gard, Ardèche and Drôme. Hundratals brandmän och poliser arbetar med räddningsinsatsen.

Flera personer har tagits till sjukhus med lättare skador.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan