|

Dödsolycka och trasigt tåg försenar tågtrafiken mellan Seinäjoki och Tammerfors

NyhetsbildZoom
En person omkom efter att ha blivit påkörd av ett tåg i Seinäjoki under fredagen. Plankorsningen på bilden har inget med händelsen att göra. Foto: Arkiv/Louise Häggström
En dödsolycka och ett trasigt tåg skapar förseningar i tågtrafiken mellan Seinäjoki och Tammerfors under fredagen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Ett lokomotiv har gått sönder i Vahojärvi mellan Tammerfors och Parkano. Tåget står på en sträcka där det inte finns möjlighet för andra tåg att passera vilket gör att trafiken mellan Seinäjoki och Parkan står stilla.

Vid VR uppskattar man att man får tågtrafiken att löpa vid 17-tiden.

Tidigare på fredagen stoppades tågtrafiken mellan Seinäjoki och Parkano av att en person blev påkörd av ett tåg i Peräseinäjoki. Enligt uppgifter från räddningsverket har en person omkommit.

Enligt polisen var det en ortsbo i 50-årsåldern som dog.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan