|

Roman Eremenko presenterades av Spartak

NyhetsbildZoom
Roman Eremenko är snart tillbaka i hetluften igen. Foto: Arkiv/Sören Bäck
Ryska ligaklubben Spartak Moskva presenterade sitt nyförvärv på fredagen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Roman Eremenko, 31, drar på sig en tröja med nummer 26 när han tar plats på mittfältet i Spartak Moskva. Eremenko valde numret efter sin dotters födelsedatum.

– Det här glädjer mig riktigt mycket, säger Eremenko på klubbens webbplats.

– Jag har tränat på egen hand och med vänner i Finland och känner mig i riktigt bra form. Men det är klart att jag behöver matcher. Jag gillar hur Spartak sett ut i början av säsongen. Det blir en intressant säsong och laget har garanterat chansen att tampas om ligasegern.

Eremenkos två år långa avstängning, som han åkte på efter att ha testat positivt för kokain, tar slut den 6 oktober. Men enligt MTV Sport får han börja träna med Spartak redan nu.

Spartak har inlett säsongen med en 1–0-seger över Orenburg och ett 0–0-kryss mot Lokomotiv Moskva. Spartak är även med i Champions League-kvalet, där det blev en 3–2-förlust mot grekiska PAOK i det första mötet i tredje kvalomgången i onsdags.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan