|

Chans att träffa hundar och deras ägare på mässa vid Stjärnhallen

NyhetsbildZoom
Hundar av alla åldrar och storlekar får delta i match showen, förutsatt att de är friska och vaccinerade. Foto: Lehtikuva/Emmi Korhonen
Under lördagseftermiddagen kan alla som är intresserade av hundar ta sig en sväng förbi Stjärnhallen i Nykarleby. Där presenterar ett flertal föreningar och företag vad de har att bjuda på. Samtidigt ordnas en lekfull utställning för hundar av alla åldrar och storlekar.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Evenemanget ingår i Nykarlebyveckans program.

På den inofficiella match showen kan åskådarna bekanta sig med olika raser och se uppvisningar av olika hundsporter. Föreningar och företag som har att göra med hundar och hundsport presenterar samtidigt sin verksamhet.

Alla som har en vaccinerad hund hemma, kan själva anmäla sin hund och delta i match showen. Anmälningarna tas emot från klockan 13 och själva utställningen börjar en timme senare.

Jag rekommenderar artikeln

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Sport

Ny tränare och nya spelare visar upp sig i Vasa Cup

ISHOCKEY Vasa Cup ordnades senast 2013 när Sport var ett FM-serielag. Fyra ligasäsonger senare är det dags igen. En ny tränare och en förnyad trupp ska visa upp sig inför hemmapubliken. Klubben vill putsa bort smutsen från örnlogon och få den att glänsa igen.

Nyhetsbild
Lokalt

Byggnadsarbetet med Fiskets hus inleds om några dagar – först byggs ett skyddsstaket

VASA Arbetet med Fiskets hus inleds i slutet av veckan eller senast på måndag. Först byggs ett skyddsstaket och därefter börjar grunden pålas. I november börjar Vasa stad bygga ut kajen. Huset ska vara klart och överlämnas till ägaren sista april.

Nyhetsbild
Lokalt

Upprepade fall av anlagda bränder och ofog i Malax

Anlagda bränder och ofog nattetid har drabbat Malax de senaste månaderna. Natten till lördagen hade någon tänt eld på tre postlådor. En ortsbo, som kontaktat VBL, vill uppmana folk att hålla ögonen öppna – och att anmäla ofoget.

Nyhetsbild
Utrikes

Bilkrasch i London är misstänkt terrordåd – 29-årig man gripen

Tre personer har skadats sedan en 29-årig bilförare kraschat in i en säkerhetsbarriär utanför det brittiska parlamentet i London. Polisen utreder händelsen som en misstänkt terrorhandling.

Mest läst senaste veckan