För Andreij, 22, är budskapet viktigare än produkterna han säljer: "Jag vill påverka människor positivt"

Nyhetsbild
Andreij Selänniemi vill att det han gör betyder något. Därför har alla produkter också namn som betyder något. Väskan är döpt efter mamma och pappa och morgonrocken efter syskonen. T-skjortan är döpt efter det japanska ordet för kontinuerligt förbättrande – kaizen. Foto: Sofia Nygård
Sundombon Andreij Selänniemi säljer kläder och accessoarer, men inte till vem som helst. Den som vill köpa produkterna måste bli medlem i ett stängt webbforum. För att bli inbjuden dit måste man dela företagets värdering: våga vara annorlunda.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Sport

VM i karting körs i Alahärmä

KARTING VM i karting avgörs i Alahärmä i september nästa år. Till Powerpark anländer de bästa förarna i världen i klasserna OK och OKJ – klasser som körs med 125-kubiks motorer.

Nyhetsbild
Ekonomi

Handelskammarens styrelse ska diskutera Guldkusten-pengarna

Gick det rätt till då pengar kanaliserades via marknadsföringsbolaget Guldkusten till Nextjet? Det ska Österbottens handelskammare diskutera på onsdag.

Nyhetsbild
Lokalt

Mats Hägglund och Micaela Nykvist leder Vörå Migrationscenter

Mats Hägglund blir migrationsdirektör för Affärsverket Vörå Migrationscenter, medan Micaela Nykvist blir biträdande migrationsdirektör.

Nyhetsbild
Kultur

Tre artister klara till Lisää Löylyä Festival i Vasa

Tre av tio artister är klara för Lisää Löylyä Festival på WS Arenan i juni 2019. Vilka de övriga sju artisterna är, offentliggörs senare.

Mest läst senaste veckan