Logset presenterar nyheter på branschmässa

NyhetsbildZoom
Logsets nya hyttkonstruktion visas upp i Jämsä. Foto: Logset
Skogsmaskinstillverkaren Logset i Kvevlax presenterar nyheter i samband med en branschmässa i Jämsä. Logset visar upp en skotare med extra breda band och en hytt med ny fjädring.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Fyra fjädrar och fyra stöddämpare. Logset har utvecklat en ny hytt som är lätt att underhålla och som erbjuder föraren en bekväm förarmiljö.

Den nya hytten presenteras i samband med en branschmässa i Jämsä i slutet av augusti. Hytten är monterad på en Logset 6F GT-skotare.

I samband med mässa visar Logset även upp en skördare med extra breda symmetriska band. Banden är monterade på en Logset 5F GT. De bredare banden ökar skotarens bärförmåga med 20 procent, skriver Logset i ett pressmeddelande.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan