Logset presenterar nyheter på branschmässa

NyhetsbildZoom
Logsets nya hyttkonstruktion visas upp i Jämsä. Foto: Logset
Skogsmaskinstillverkaren Logset i Kvevlax presenterar nyheter i samband med en branschmässa i Jämsä. Logset visar upp en skotare med extra breda band och en hytt med ny fjädring.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Fyra fjädrar och fyra stöddämpare. Logset har utvecklat en ny hytt som är lätt att underhålla och som erbjuder föraren en bekväm förarmiljö.

Den nya hytten presenteras i samband med en branschmässa i Jämsä i slutet av augusti. Hytten är monterad på en Logset 6F GT-skotare.

I samband med mässa visar Logset även upp en skördare med extra breda symmetriska band. Banden är monterade på en Logset 5F GT. De bredare banden ökar skotarens bärförmåga med 20 procent, skriver Logset i ett pressmeddelande.

Kommentarer
|

Nytt medlarbud i hamnkonflikten

Medlarna i den pågående hamnkonflikten har lämnat ett nytt bud till parterna. Svar ska lämnas på onsdag eftermiddag, den 20 februari.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

Närpesföretag belönades med utmärkelser på gala

NTM utsågs till årets företag av Närpes stad. Företagshuset Dynamo och Närpes företagare delade ut priser till ytterligare tre företag på lördagens entreprenörsgala.

Nyhetsbild
Lokalt

Tredje raka förlusten för Sport – föll mot Jukurit efter straffar

Sport lyckades kvittera trots underläge med tre mål efter halva matchen, men till mera än en tröstpoäng räckte det inte mot Jukurit i S:t Michel. Sport är nu åter inne i en tre matcher lång förlustsvit.

Nyhetsbild
Lokalt

Biskopskandidaterna eniga om allas lika värde

BISKOPSVALET Den fjärde valpanelen för biskopsvalet i Borgå stift ordnades i Nykarleby församlingshem på lördagskvällen.

Nyhetsbild
Lokalt

Missa inte chansen att se mobbningsseminariet i efterhand

WEBB-TV Du som inte kunde delta i det välbesökta seminariet "ingenmobbning", som ordnades av Vbl och CLL har  ännu möjlighet att se det på webben.

Mest läst senaste veckan