|

Kvinna anhållen för hotellbrand i Seinäjoki

NyhetsbildZoom
Polis. Foto: Jonas Brunnström
En kvinna har anhållits som misstänkt för att ha anlagt branden i ett hotell i Seinäjoki. Hon bodde i rummet där branden startade.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Polisen i Österbotten har anhållit en kvinna som misstänks för att ha anlagt den brand som på onsdag kväll bröt ut på Omenahotell i centrala Seinäjoki.

Kvinnan är nu misstänkt för grovt sabotage. Enligt polisen handlar det om samma person som räddningsverket fann medvetslös i hotellkorridoren på tredje våningen då man kom för att släcka branden. Kvinnan bodde enligt polisen i rummet där branden började.

Det var vid 20-tiden på onsdagen som larmet kom om att det brinner i ett rum på tredje våningen. Hotellgästerna lyckades ta sig ut på egen hand. Den medvetslösa kvinnan togs till sjukhuset för kontroll. Hon har enligt polisen inte ådragit sig några skador.

Polisen ber fortfarande allmänheten om tips och observationer om händelsen till vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan