|

Prins Carl-Philips hund tagen av polisen

NyhetsbildZoom
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip under firandet av kronprinsessan Victorias födelsedag på Borgholms IP. Arkivbild. Foto: Mikael Fritzon/TT
Under onsdagen tog polisen i Stockholm hand om en vilsen borderterrier. Det visade sig snart att hunden inte var vilken byracka som helst utan tillhörde självaste prins Carl Philip och prinsessan Sofia.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Hunden, vid namn Siri, var ute och gick på egen hand när hon omhändertogs av ordningsmakten, uppger Aftonbladet.

"Siri var omtöcknad och trött efter sina okända upptåg under dagen. Kollegan från turlag 7 fick bära Siri ut till polisbussen, där hon snabbt somnade i hennes trygga famn.", skriver Norrmalmspolisen på Instagram.

Patrullen tog med sig Siri till stationen där de möttes av husse och matte som varit mycket oroliga.

Polisen lade upp en bild på ett lättat prinspar och lät även hälsa att Norrmalmspolisen finns till för prinsar och prinsessor.

Kommentarer
|

Sökinsatserna ställs in i Tamokdalen – återupptas på våren

Nyhetsbild
Den ursprungliga planen var att fortsätta sökinsatserna med de införskaffade magnetsökarna på torsdagen, om vädret hade tillåtit det. Nu ställs sökningarna in fram till våren. Foto: Lehtikuva/Stein Wilhelmsen/Folkebladet
På grund av rikligt snöfall är lavinfaran återigen stor i Tamokdalen. Därför är det inte försvarbart att fortsätta med sökoperationen på marknivå, meddelar norsk polis.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan