|

Små- och medelstora företag växer – men tror att tillväxten avtar

Nyhetsbild
Hippi Hovi, vd för Kust-Österbottens Företagare, Marja-Riitta Vest, överdirektör vid NTM-centralen i Österbotten samt John Erickson, regiondirektör inom Finnvera, ser ingen större anledning till oro efter att de tagit del av konjunktursiffrorna. Foto: Björn Stenbacka
Det går fortsatt bra för de små och medelstora företagen, men andelen företag som bedömer att tillväxttoppen är passerad ökar. I Österbotten finns det anledning till glada miner, trots att tillväxttaket verkar ha kommit emot.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Opinion

LEDARE: Europa, vart är vi på väg?

Vi ser flyktingar som slussas omkring på Medelhavet, den böljande blå muren. Vi ser vägblockader, gula västar och tårgas.

Nyhetsbild
Lokalt

Ivrig diskussion om legalisering av cannabis – panelen oeniga i flera frågor men ville ändå nå samma mål

Ett diskussionstillfälle om legalisering av cannabis i Finland lockade en ung publik till Raawka på onsdag kväll. Rösterna för Amnesty International - Finländska sektionen och Nykterhetsförbundet Hälsa och trafik är av olika åsikter, men har ett gemensamt mål – att främja hälsan.

Nyhetsbild
Lokalt

En till sjukhus efter dikeskörning i Malax

MALAX En bil med tre personer i bilen körde i diket på Jurvavägen i Malax på onsdagskvällen. Två av personerna var barn.

Nyhetsbild
Sport

Välförtjänt seger för Sport

ISHOCKEY Matchen var en bergochdalbana som innehöll det mesta. Men sin vana trogen vände Sport än en gång skutan, avgjorde i förlängning och har fortfarande häng på slutspel.

Mest läst senaste veckan