|

VIDEO: Så tar man musten ur sina äpplen

Nyhetsbild
Först river maskinen sönder äpplena till en massa. Sen pressas massan för att få ut saften ur dom. Foto: Mikael Nybacka
I 32 år har Olav Björk spenderat en tid av hösten till att göra äppelmust. Själva processen är lika enkel som snabb. En sats på 40 kilogram äpplen blir till buteljerad must på mindre än en halvtimme.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan