|

Take away-lunch i egen burk – är det nästa steg?

Nyhetsbild
En hamburgare i egen matlåda. Det är en idé för att minska plastavfallet och belastningen i miljön. Josefin Sundvall har aldrig tidigare serverat hamburgare på det sättet. Foto: Mikael Nybacka
Får jag köpa med mig hamburgaren i egen burk? Den frågan har Josefin Sundvall på Korv-Görans aldrig tidigare fått. Men hon tycker det låter som en bra idé. Flera restauranger i Vasa är på samma linje: Det är inga problem! Men de är kluvna till att ta betalt för engångskärl.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan