|

Silvennoinen & Maijanen Band har konsert på Ritz

NyhetsbildZoom
Heikki Silvennoinen och Pave Maijanen spelar på Ritz med sitt band. Foto: Leif Laaksonen
Silvennoinen & Maijanen Band spelar på Ritz i Vasa fredagen den 11 november. De bjuder på akustiska finska låtar och rockigare klassiker av både inhemska och utländska band.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Heikki Silvennoinen och Pave Maijanen började spela tillsammans 2010 då Maijanen hoppade in i Silvennoinens band. Det funkade så bra att det kändes naturligt att bilda en gemensam grupp, Silvennoinen & Maijanen Band.

Konserten på Ritz innehåller både akustiska finska låtar och rockiga klassiker av inhemska och utländska band.

Musikerna i Silvennoinen & Maijanen Band är: Heikki Silvennoinen (gitarr och sång), Pave Maijanen (gitarr och sång), Jani Auvinen (trummor) och Janne Rajala (bas).

Konserten börjar klockan 19 på fredag.

Kommentarer

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

Den digitala skymningen oroar vetenskapsredaktör – "Vår digitala verklighet är väldigt skör"

VASA Marcus Rosenlund öppnade All Digital Week i Vasa med en föreläsning om digital skymning. Kommer vår generations historia att försvinna?

Nyhetsbild
Inrikes

Forskare föreslår höjd inkomstskatt för att få ordning på statsekonomin – "Regeringens beslut har haft förödande inverkan"

Enligt en ny utredning vid Löntagarnas forskningsinstitut är det vettigare att höja inkomstskatten än att frysa indexjusteringen för sociala förmåner då glappet i statsbudgeten ska rättas till.

Nyhetsbild
Lokalt

Åtta åtalade i stor droghärva – så här gick det till när den unga ligan gjorde affärer

Den unga drogligan från Österbotten gjorde blixtsnabba drogtransaktioner. Men det fanns saker de inte kom att tänka på. Det kan leda till väldigt många år i fängelset.

Nyhetsbild
Sport

Video: Här fintar han motståndarna totalt – klippet från Blue Fox-matchen sprids som en löpeld

En kort videosekvens från Blue Fox seriefinal mot SB Paapat i söndags har väckt stor munterhet på nätet. Det är blåräven Johannes Vähäkangas som snyggt lyckas finta två motståndare – som sedan krockar med varandra.

Nyhetsbild
Övriga annonser

Ingo utmanad av folket

ANNONS FRÅN CHRISTOFFER INGO Christoffer Ingo, kandidat (SFP) i riksdagsvalet 2019, ville möta sina väljare på ett annorlunda sätt och efterlyste därför utmaningar av alla de slag. Hittills har han jobbat en halv dag på ett daghem, backat en 17 meters långtradare och mätt sina krafter i styrkelyft.

Mest läst senaste veckan