|

Polisen söker försvunnen Vasabo

NyhetsbildZoom
Tikkanen har varit försvunnen sedan torsdagsmorgonen. Foto: Polisens utskick
Polisen söker 67-årige Vasabon Teuvo Kalervo Tikkanen. Tikkanen sågs senast i Uleåborg torsdagsmorgonen den första november.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Tikkanen är kring 170 centimeter lång. Han har bruna ögon, grå mustasch och delvis grått hår. Han är sannolikt iklädd mörka kläder. Då han försvann tros han varit iklädd mörka jeans, mörk jacka och svarta promenadskor. Han är troligen också iklädd glasögon..

Polisen efterlyser tips och observationer om hur Tikkanen rört sig. Alla tips tas emot på nummern 029 5440 513.

Zoom

Tikkanen tros ha varit iklädd mörka kläder då han försvann. Foto: Polisens utskick

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Kultur

Oona Airola: "Jag hoppas kunna släppa en skiva nästa år"

KARLEBY Det har hänt att Oona Airola tvingats tacka nej till roller för att tiden inte räckt till. Men det är viktigt för henne att både skådespela och sjunga.

Nyhetsbild
Sport

Lilian Hellström: Andningspausen innan nästa våg av idrotter

Månadsskiftet mars–april är ett andningshål i idrottssvängen. Skridskorna och skidorna läggs så småningom på hyllan och fotbollen sparkar i gång. Det är säkra vårtecken för den som gillar sport.

Nyhetsbild
Lokalt

Den digitala skymningen oroar vetenskapsredaktör – "Vår digitala verklighet är väldigt skör"

VASA Marcus Rosenlund öppnade All Digital Week i Vasa med en föreläsning om digital skymning. Kommer vår generations historia att försvinna?

Nyhetsbild
Inrikes

Forskare föreslår höjd inkomstskatt för att få ordning på statsekonomin – "Regeringens beslut har haft förödande inverkan"

Enligt en ny utredning vid Löntagarnas forskningsinstitut är det vettigare att höja inkomstskatten än att frysa indexjusteringen för sociala förmåner då glappet i statsbudgeten ska rättas till.

Nyhetsbild
Övriga annonser

Ingo utmanad av folket

ANNONS FRÅN CHRISTOFFER INGO Christoffer Ingo, kandidat (SFP) i riksdagsvalet 2019, ville möta sina väljare på ett annorlunda sätt och efterlyste därför utmaningar av alla de slag. Hittills har han jobbat en halv dag på ett daghem, backat en 17 meters långtradare och mätt sina krafter i styrkelyft.

Mest läst senaste veckan