Korsholm firar 70 år av skolmat – "Barnen behöver få äta gammaldags mat"

Nyhetsbild
Ann-Mari Rosengård har precis tillrett 580 portioner dillkött. Egentligen var det tänkt att hönsfrikassén skulle få representera 1970-talet, men det visade sig vara svårt att få tag i rätt sorts kött. Foto: Mikael Nybacka
Mifulasagnette, tortillas och kebabfrestelse. Under 70 år har skolmaten utvecklats och anpassats till tiden. Men det finns en maträtt som hängt kvar ända sedan 1948.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!
Prenumerera

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

Läs för 1 € första månaden

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan