|

Ingemar Tåg fortsätter som ordförande för Österbottens Företagarförening

NyhetsbildZoom
Ingemar Tåg fortsätter som ordförande i Österbottens företagarförening. Foto: Arkiv/Arash Matin
Ingemar Tåg har återvalts som ordförande för Österbottens Företagarförening. Föreningen har även valt en ny ordinarie medlem från Kaskö.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Tåg återvaldes på föreningens höstmöte som hölls i tisdags i Vasa. 

Till ny ordinarie medlem för perioden 2019–2020 invaldes Fredrik Winberg från Kaskö.

Övriga ordinarie medlemmar som omvaldes och fortsätter med uppdraget under åren 2019-2020 är Yvonne Lönnqvist, Nykarleby, Anders Högberg, Larsmo, Dan Örndahl, Korsholm och Angelique Irjala, Kristinestad.

För perioden 2018–2019 invaldes Stefan Tåg, Närpes, Lars Jokela, Malax, Niclas Sandnabba, Nykarleby, Katinka Lundqvist, Vörå och Katarina Rosenback, Lappfjärd till styrelsen.

Föreningen har haft ett mycket gynnsamt verksamhetsår och vd:n Mikael Nyström ser med tillförsikt på de kommande verksamhetsåren.

– År 2019 blir föreningens 68:e verksamhetsår och ett av föreningens huvudsyften kvarstår ännu sen föreningen kom till. Nämligen att vara en svenskspråkig företagarorganisation som betjänar de små- och medelstora företagen i det österbottniska kustområdet mellan Kristinestad i söder och Karleby i norr.

Kommentarer
|

Dynamos nya vd Stefan Malm: Vi behöver bli bättre på att skryta

Nyhetsbild
Stefan Malm tillträder som vd för Närpes näringslivsbolag Dynamo den 2 september. Foto: Mikael Nybacka
Regionen vinner inte på att folk flyttar mellan arbetsgivare. Fler måste flytta till Österbotten för att jobba säger näringslivsbolaget Dynamos nya vd Stefan Malm.

Mest läst senaste veckan