|

Malin Åkerman har gift sig med Donnelly

NyhetsbildZoom
Tidigare i år var Malin Åkerman hemma i Sverige för att spela in den kommande Tomas Ledin-filmen ”En del av mitt hjärta” där hon spelar karaktären Isabella. Arkivbild. Foto: Adam Ihse/TT
Svenska Hollywoodstjärnan Malin Åkerman har gift sig med den brittiske skådespelaren Jack Donnelly. Bröllopet ägde rum i lördags på en strand i Mexiko, skriver Page six.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Paret förlovade sig i oktober 2017, då Åkerman själv meddelade nyheten på sitt officiella Instagramkonto:

"Den här rara och kärleksfulle mannen klev in i våra liv och stal våra hjärtan! Jag tror vi behåller honom ett tag", skrev hon då.

Malin Åkerman har det senaste året varit aktuell med bland annat serien "Billions" och filmen "Rampage". Jack Donnelly har tidigare bland annat spelat i tv-serien "Atlantis".

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan