|

Morrissey gör coverplatta

NyhetsbildZoom
Morrisseys nästa projekt är en coverplatta. Arkivbild. Foto: Marco Ugarte
Morrissey ska släppa ett nytt album.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Skivan, som har fått titeln "California son", innehåller covers på låtar av bland andra Bob Dylan, Joni Mitchell och Roy Orbison, uppger NME.

Den brittiske artisten gjorde nyligen en coverversion av Pretenders "Back on the chain gang", som kommer att finnas med på en kommande deluxeversion av hans album "Low in high school" från 2017.

Nu har han uppenbarligen fått mersmak på att tolka andras låtar. Bland spåren på coverskivan finns bland annat "Suffer the little children" av Buffy Saint Marie, "It's over" av Roy Orbison och "Only a pawn in their game" av Bob Dylan.

Ännu är inget datum bestämt för skivsläppet.

Kommentarer
|

"Kyssande sjömannen" från ikonisk bild är död

Nyhetsbild
"Kissing sailor" eller den kyssande sjömannen från den kända bilden i Life Magazine. Victor Jorgensens bild är inte upphovsrättsskyddad och visar paret från en annan vinkel än på det kända fotografiet från Life. Arkivbild. Foto: Victor Jorgensen/Wikimedia Commons
George Mendonsa, som hela livet hävdade att han var den sjöman som fångats på bild när han kysste en sjuksköterska för att fira slutet av andra världskriget, har dött, skriver NBC News.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan