|

Morrissey gör coverplatta

NyhetsbildZoom
Morrisseys nästa projekt är en coverplatta. Arkivbild. Foto: Marco Ugarte
Morrissey ska släppa ett nytt album.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Skivan, som har fått titeln "California son", innehåller covers på låtar av bland andra Bob Dylan, Joni Mitchell och Roy Orbison, uppger NME.

Den brittiske artisten gjorde nyligen en coverversion av Pretenders "Back on the chain gang", som kommer att finnas med på en kommande deluxeversion av hans album "Low in high school" från 2017.

Nu har han uppenbarligen fått mersmak på att tolka andras låtar. Bland spåren på coverskivan finns bland annat "Suffer the little children" av Buffy Saint Marie, "It's over" av Roy Orbison och "Only a pawn in their game" av Bob Dylan.

Ännu är inget datum bestämt för skivsläppet.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan