Vasas vackraste julfönster valt – vinnaren vald med några procents marginal

NyhetsbildZoom
Riitta Karvonen och Sanna Kallio äger Säde, vars fönster utsetts till Vasas finaste julfönster. Foto: Pressbild
Shopping Vasa har inlett en tradition med att utse Vasas vackraste julfönster. Totalt deltog 11 affärer i tävlingen och över 1000 röstade.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Det var inredningsbutiken Säde som vann med 19,6 procent av alla röster, meddelar Shopping Vasa i ett pressmeddelande. Aroma, som kom på andra plats, fick 17,9 procent av rösterna. På tredje plats kom Pentik med 16,9 procent av rösterna. 

Shopping Vasa och Visit Vasa tackar alla butiker och röstare. Förutom de tre affärerna i toppen deltog även Vaasan luonnonravinto, Minun/Min, Aukia, Ihohud, Karisma, Verket, Ekosoppi och Halonen.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan