|

"Black mirror"-film kommer till Netflix

NyhetsbildZoom
En "Black mirror"-film verkar vara på väg att släppas på Netflix i mellandagarna. BIlden visar ett annat avsnitt av serien. Pressbild. Foto: Netflix
Flera uppgifter om science fiction-serien "Black mirror" har cirkulerat i sociala medier.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Netflix har ännu inte officiellt bekräftat när den femte säsongen släpps av "Black mirror". Nu verkar det som att en film i stället kommer att finnas tillgänglig på strömningstjänsten den 28 december.

Titeln är "Black mirror: Bandersnatch" och enligt Indiewire kommer den att handla om ett tv-spel som faktiskt producerades av företaget Imagine Software 1984, men aldrig släpptes på marknaden.

Användare i flera länder har redan nu kunnat söka på titeln och få upp programsidan på Netflix. Enligt beskrivningen kommer filmen att handla om "en ung programmerare som utvecklar ett spel från en fantasybok. Men snart börjar verkligheten och spelvärlden att blandas ihop."

Sedan tidigare har det bekräftats att Netflix kommer att låta tittarna bestämma slutet i ett avsnitt av "Black mirror" och nu verkar det som att filmen, med en speltid på 312 minuter, kan vara det specialavsnitt med alternativa slut som fansen väntat på.

Kommentarer
|

Marilyn Manson i HBO-serie

Nyhetsbild
Marilyn Manson. Arkivbild. Foto: Christian Palma
Marilyn Manson är klar för en av rollerna i HBO-serien "The young pope".
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!
Prenumerera

Mest läst senaste veckan